Vakantie in het Reestdal Wellness

Grotsauna

Sauna Thermen Zuidwolde

Ervaar landelijke luxe in onze wellnessboerderij omgeven door een prachtige, rustieke tuin. Een plaats waar rust, intimiteit en gastvrijheid de boventoon voeren.

Een wandeling door de weelderige tuin met z'n nostalgische vennetjes, bruggetjes en appelbomen doet je één worden met de natuur.

Achterin de tuin bevindt zich onze unieke grotsauna waar u zich waant in een compleet andere wereld. De prachtige muziek vergroot de mystieke sfeer. In totaal zijn er 7 sauna's en een beautyafdeling waar u kunt genieten van heerlijke massages en gezichtsbehandelingen. Ons restaurant verwent u met regionale gerechten.

Ontspan en geniet bij Sauna Thermen Zuidwolde

het_nolderwoudHet Nolderwoud

Het hart van Het Nolderwoud wordt gevormd door een Beautyinstituut U ervaart er de weldaad van intensieve rust en ontspanning. De diverse professionele behandelingen geven u hernieuwde vitaliteit. Tien hectare bos. Ooievaars als buren. Een glimp van dassen, reeën, steenmarters en salamanders. Voor wie er de tijd voor neemt... Een zee van natuur. Een oase van rust. En dat allemaal in Drenthe vlakbij het mooie dorp Zuidwolde. Hier vindt u Bungalowpark en Groepsaccommodatie Het Nolderwoud. Hier bent u even weg van de drukte van alledag. Het park is uitermate geschikt voor jonge gezinnen, senioren en rustzoekers, maar ook voor een meerdaags arrangement   

Sauna 't Veentje

Sauna is een ontspannen spel tussen warmte en koude, met een aangename, rustgevende en tevens gezonde werking. Als u op de juiste wijze gebruik maakt van de sauna zult u merken dat u optimaler kunt genieten van een avond pure ontspanning Bij een saunabad stimuleren afwisselend warmte en koude net lichaam. De warmte zorgt ervoor dat uw bloedvaten verwijden en dat u gaat transpireren. Uw lichaamstemperatuur zal iets gaan stijgen en hierdoor vormen er zich meer afweerstoffen tegen ziekten en infecties. De afkoeling die hierop volgt, traint uw huid en bloedvaten en zorgt voor een betere lichamelijke en geestelijke weerstand. Ook is het mogelijk om op afspraak een massage te boeken. 


1