Vakantie in het Reestdal Schatzoeken & GPS specials

Geocachen is een liefhebberij, de routes worden thuis uitgedacht, in het veld uitgezet. Voor een cache plaatsen moet soms toestemming worden gevraagd aan een particulier of terreinbeheerder van het landschap. En heel belangrijk, de cache moet natuurlijk onderhouden worden door de vrijwilliger die hem heeft uitgezet. Lees meer via Landschap Overijssel.

Camping Si-Es-An

Vanuit Brasserie De Boerderij verzorgt men op aanvraag graag voor u Geocache Reestdal en Educatief Schatzoeken in de Haardennen vanaf onze sfeervolle familiecamping. Niet alleen geschikt voor het hele gezin, maar ook een leuke, educatieve aanrader voor een kinderpartijtje, familiedag of een ander uitje. Activiteit besproken? De groep met de hoogste score ontvangt van ons een prijsje. Je kunt vanaf onze locatie ook op pad met de Speur-App Ontrafel Haardens Mysterie

GPS buitenactiviteiten in de Zwarte Dennen

Bij Exped Online kunt u GPS buitenactiviteiten op maat aanvragen. Een leuke activiteit tijdens het wandelen voor jong en oud met GPS navigatie of een Reflector tocht. Lees meer...

GPS wandelen, fietsen en kanoën 

Ben je in bezit van een eigen gps navigatie, dan kun je bij De Mooiste Routes een keur aan (gps)routes vinden door heel Nederland. Wilt u graag Het Reestdal ontdekken met een GPSnavigatie? Dit is mogelijk vanaf Camping Si-Es-An, gelegen in het natuurgebied De Haardennen. Geen gps-navigatie in bezit, het is mogelijk om ter plekke een te huren. 

Route-app Wandelen, Fietsen, Speuren en Trailrunning


Vanaf het jaar 2015 ontwikkelde
Landschap Overijssel in samenwerking met vele vrijwilligers de gratis routeapp Wandelen in Overijssel. Voor wandelaars in de provincie Overijssel, soms grensoverschrijdend, staan inmiddels circa 150 APPs met prachtige streekverhalen, natuurinformatie en beeldinformatie ter beschikking. Liever fietsen? Download de gratis app Fietsen in Overijssel in de App Store (voor iPhone en iPad) of Google Play Store (voor smartphone en tablet met Android) en download gratis de app. Dit project is een samenwerkingsverband tussen Landschap Overijssel, provincie Overijssel, Regio Twente en 'Kwaliteitsimpuls Routenetwerken'.   

Educatieve routes vanaf Bezoekerscentrum De Wheem

Oo zoek naar een leuke, educatieve en/of cultuurhistorische route van Bezoekerscentrum De Wheem? Probeer eens deze app-routes van Landschap Overijssel: Bas de Das en Wat weet jij van boerderijen?

Anno Drenthe apps 

Download de Anno Drenthe App voor Iphone en Android en je hebt de provincie Drenthe in je broekzak. Of zet jouw verhaal op de kaart of maak je eigen route!

Routes die je raken... 

Je kunt ook op pad gaan met één van de prachtige cultuurhistorische route-apps van Abel-Life. Wie geinterresseerd is in de periode Maatschappij van Weldadigheid (1818-1888), kan z'n hart ophalen in Ommerschans, Willemsoord/Frederiksoord en Veenhuizen. Hier staat ook het Gevangenismuseum Veenhuizen. Ook in Vlaanderen is een Pauper-App in Merksplas/Wortel in Belgie. Maatschappij van Weldadigheid, waaronder ook de Ommerschans, is voorgedragen als Werelderfgoed. 

Trailrun-APPs vanaf Reestdal Outdoor  

Stoere runners kunnen vanaf Reestdal Outdoor / Camping 't Reestdal hun hart sneller doen laten kloppen met een APP van Landschap Overijssel. De startlocatie Reestdal Outdoor biedt nog meer mogelijkheden, ook als gezinsactiviteit en actieve groepsuitjes, met Kids Survival en Bootcamp.   


1